Tapahtumat

VANKILALÄHETYSPÄIVÄT 3.-4.11.2023 LAHTI

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään vuonna 2023 jo 67. kerran. Päivien paikka on Lahti, isäntäkirkkokuntana Helluntaiherätys ja isäntäseurakuntana Lahden helluntaiseurakunta.

Järjestäjinä ovat vankilatyötä tekevät kirkkokunnat. Kirkkokuntien edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan sekä vankeinhoitotehtävissä toimivia odotetaan päiville.

Päivät alkavat perjantaina 3.11. 15-18 järjestettävällä päivien aattotapahtumalla, Kristillisen vankilatyön yhteistyöseminaarilla, johon kutsutaan vankilatyötä tekeviä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen edustajia. Osallistumaan kutsutaan myös sellaisia seurakuntien ja järjestöjen jäseniä, joilla on kiinnostusta kristilliseen vankilatyöhön, vaikka eivät sitä vielä tee. Seminaarin ohjelma 

Päivien ohjelma ja muut tiedot julkaistaan kesällä 23. Alla viime vuoden päivien ohjelma, päivien ohjelman rakenne on ollut viime vuodet vakiintuneen mallinen.