Tapahtumat

Vankilalähetyspäivät 2.-3.11.2019, Vaasa

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien ja herätysliikkeiden yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Päivien luonne vastaa herätysliikkeiden hengellisiä kesäjuhlia, esim. herättäjäjuhlat tai suviseurat, joskin mittakaavaltaan vankilalähetyspäivät ovat kesäjuhlia pienempi tapahtuma. Ohjelmassa on puheita ja musiikkia. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan odotetaan päiville. Suurin osa päivien osallistujista on vapaaehtoistyöntekijöinä hengellisessä vankilatyössä toimivia vankilalähettejä.

Tänä vuonna paikkana on Vaasa ja isäntäkirkkokuntina Pelastusarmeija, Adventtikirkko ja Babtistikirkko. Tapahtumapaikkana on Vaasan pelastusarmeijan tilat.

Järjestäjinä ovat Evankelisluterilainen kirkko, Helluntaiherätys, Pelastusarmeija, Vapaakirkko, Adventtikirkko ja Babtistikirkko. Kirkkokuntien vankilatyön edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta.

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa perjantaina klo 17.30 ja ohjelmaa on klo iltaan n. klo 21 asti. Lauantaina ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy n. klo 21. Sunnuntaina ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy n. klo 14. Ohjelmassa on puheita, musiikkia, rukousta ja hengellistä opetusta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan odotetaan päiville.

Päivien yhteydessä, pe 1.11. klo 19 järjestetään gospelkonsertti Vaasan kirkossa, joka vankilalähetyspäivien muun ohjelman tavoin on avoin kaikille kiinnostuneille.

Päivien ohjelma on maksuton. Ruokailuun on mahdollisuus edulliseen omakustannushintaan tapahtumapaikalla.