Tapahtumat

Vankilalähetyspäivät

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien ja herätysliikkeiden yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Päivien luonne vastaa herätysliikkeiden hengellisiä kesäjuhlia, esim. herättäjäjuhlat tai suviseurat, joskin mittakaavaltaan vankilalähetyspäivät ovat kesäjuhlia pienempi tapahtuma. Ohjelmassa on puheita ja musiikkia. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan odotetaan päiville. Suurin osa päivien osallistujista on vapaaehtoistyöntekijöinä hengellisessä vankilatyössä toimivia vankilalähettejä.

Lisätietoja päivistä lyödät tästä 

Päivitetty ohjelma: Vankilalähetyspäivät 2018_ohjelma.

Majoitus: Jyväskylässä on useita kohtuuhintaisia hostelleita, hotelleita ja retkeilymajojakin löytyy. Erilaiset vaihtoehdot löytyy netistä hakusanoilla: Majoitus/ Jyväskylä.

Baptistiseurakunnan leirikeskuksessa Kesärannassa Hanhimäentie 160 41450 Leppälahti on mahdollisuus maksuttomaan yöpymiseen 2 -3 -4.11.2018 välisinä öinä. Leirikeskus sijaitsee noin 25km. Jyväskylästä. Omat petivaatteet, omat eväät ja omat kuljetukset. Ajo-ohjeet löytyy netistä leirikeskuksen sivuilta. Maksimissaan 30 yöpyjälle. Ilmoittautuminen Kesärannan yöpymiseen Vesa Malin 050 9191389 vesa.malin@gmail.com.

Parkkeeraus päivien aikana:
Ilmainen parkkipaikka 3 -4.11.2018 Lyseon pihalla. Osoite Lyseonkatu 1. Portti on Yliopistonkadun puolella.
Portti aukaistaan lauantaina 3.11 klo 08:15  Autot on vietävä pois pihalta viimeistään puolituntia viimeisen tilasuuden jälkeen jolloin portti sulkeutuu.