Tapahtumat

 

VANKILALÄHETYSPÄIVÄT 2024 KUOPIO

Vuoden 2024 vankilalähetyspäivät järjestetään Kuopiossa, isäntäkirkkokuntana Pelastusarmeija ja Adventtikirkko, paikkana Kuopion Pelastusarmeijan tilat Kuopion keskustassa. Päivät alkavat jälleen pyhäinpäivän aattoperjantaina iltapäivällä, jatkuen lauantain alkuiltaan.

 

VANKILALÄHETYSPÄIVÄT 3.-4.11.2023 LAHTI 

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään vuonna 2023 jo 67. kerran. Päivien paikka on Lahti, isäntäkirkkokuntana Helluntaiherätys ja isäntäseurakuntana Lahden helluntaiseurakunta.

Järjestäjinä ovat vankilatyötä tekevät kirkkokunnat. Kirkkokuntien edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan sekä vankeinhoitotehtävissä toimivia odotetaan päiville.

Päivät alkavat perjantaina 3.11. 15-18 järjestettävällä päivien aattotapahtumalla, Kristillisen vankilatyön yhteistyö- ja kehittämisseminaarilla, johon kutsutaan vankilatyötä tekeviä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen edustajia. Osallistumaan kutsutaan myös sellaisia seurakuntien ja järjestöjen jäseniä, joilla on kiinnostusta kristilliseen vankilatyöhön, vaikka eivät sitä vielä tee. 

 

Toivon rastit – toipumisen poluilla päihdetyön päivä Tampere 18.11.2023

Sininauhaliitto, tamperelaiset järjestöt, Tampereen Eteläinen seurakunta ja Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä kutsuvat työskentelemään erilaisista riippuvuusongelmista toipumiseen sekä läheisten tueksi luoduista menetelmistä ja verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa.