Tapahtumat

VANKILALÄHETYSPÄIVÄT 4.-5.11.2022 Hämeenlinna 

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään vuonna 2022 jo 66. kerran. Päivien paikka on Hämeenlinna, isäntäkirkkokuntana Vapaakirkko ja isäntäseurakuntana Hämeenlinnan vapaaseurakunta.

Järjestäjinä ovat vankilatyötä tekevät kirkkokunnat. Kirkkokuntien edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan sekä vankeinhoitotehtävissä toimivia odotetaan päiville.

Päivät alkavat perjantaina 4.11. 15-18 järjestettävällä päivien aattotapahtumalla, Kristillisen vankilatyön yhteistyöseminaarilla, johon kutsutaan vankilatyötä tekeviä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen edustajia. Osallistumaan kutsutaan myös sellaisia seurakuntien ja järjestöjen jäseniä, joilla on kiinnostusta kristilliseen vankilatyöhön, vaikka eivät sitä vielä tee.

Päivien yleisohjelma alkaa perjantaina päivällisellä klo 18, jatkuen klo 19 avajaistilaisuudella.  Lauantain ohjelma alkaa aamukahvilla klo 9 ja aamuhartaudella 9.30, jatkuen avoimella hengellisen vankilatyön työntekijäkokouksella 10-11.30, päiväjuhlalla 13-15 ja päätöstilaisuudella 16-18 ja päättyen päivälliseen klo 18. Sunnuntaina ei ole vankilalähetyspäivien omaa ohjelmaa, osallistua voi vapaaseurakunnan jumalanpalveluksiin.

Ruokailu  on mahdollista kohtuulliseen hintaan päivien pitopaikassa. Päivien ohjelma julkaistaan syyskuussa.