Aineistoa hengelliseen vankilatyöhön

 

Uskonnonharjoittaminen vankiloissa – Selvitys uskonnonharjoittamiseen vankiloissa liittyvistä kysymyksistä. Työryhmän raportti 30.4.2015. Suomen ev.-lut. kirkon julkaisuja 28, Kirkko ja toiminta.

Tässä tutkimuksessa on paljon tietoa uskonnosta vankiloissa ja hengellisyyden merkityksestä vangeille, hengellisestä vankilatyöstä ja vankilasielunhoidosta. Voit ladata teoksen tästä  Uskonnonharjoittaminen vankiloissa

Yhdessä eteenpäin – Opas vangin tukihenkilölle. Voit ladata teoksen tästä.

Merciful Justice – Prison Fellowship Hollannin 25-vuotisjuhlakirja, jossa mielenkiintoisia kirjoituksia kristillisestä vankilatyöstä vankiloissa ja muurien ulkopuolella, erään Euroopan ja maailman vahvimmin rakentuneen kristillisen vankilatyön järjestötoimijan ja vankeinhoidon ja muun yhteiskunnan yhteistyönä. Voit ladata teoksen tästä.

Love and Justice_Raamattupiiriaineisto korjaavan oikeuden kysymyksistä

Prison Fellowship Internationalin (PFI) julkaisema korjaavan (restoratiivisen) oikeuden raamatullisia teemoja koskeva aineisto, henkilökohtaiseen käyttöön tai esimerkiksi raamattupiirien tai muuhun keskusteluryhmien käyttöön. Voit ladata aineiston tästä.